Nieuws

  1. Jongeren kiezen massaal de motor

    De populariteit van motorfietsen onder jongeren is de afgelopen tien jaar sterk toegenomen, met een opmerkelijke stijging in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte motoren.

    Lees meer »
  2. Kawasaki maakt prijzen 2024 modellen bekend

    Kawasaki maakt prijzen 2024 modellen bekend

    Na de onthulling van maar liefst 9 nieuwe modellen maakt Kawasaki nu de prijzen bekend voor haar 2024 line-up. Het Kawasaki modelaanbod is nu groter en gevarieerder dan ooit.

    Lees meer »
  3. Bimota TERA

    Bimota Tera

    In het hart van de Bimota Tera ligt een robuuste aandrijflijn die spannende ritten belooft op verschillende terreinen. Laten we ons verdiepen in de specificaties die deze avontuurlijke motorfiets onderscheiden

    Lees meer »
  4. KTM 990 DUKE 2024

    DE KTM 990 DUKE 2024 RAAKT DOEL MET UITZONDERLIJKE NAUWKEURIGHEID

    Met trots kondigen we een enorme sprong voorwaarts aan voor de KTM Naked-reeks. De gloednieuwe KTM 990 DUKE richt zich rechtstreeks op het felbegeerde Naked-segment van 1000 cc, zonder excuses of verklaringen.

    2024 markeert het 30-JARIG BESTAAN VAN DE DUKE, en de KTM 990 DUKE past naadloos in deze jubileumreeks als een perfect gepolijst projectiel. In zijn streven om de meest prestatiegerichte NAKED-machine te zijn, heeft de KTM 990 DUKE mechanisch alles in huis en introduceert hij een gedurfde nieuwe stijl.

    Lees meer »
  5. Nieuwe kleurstelling voor 2024 Ninja ZX-10R

    Nieuwe kleurstelling voor 2024 Ninja ZX-10R

    Nieuwe kleurstelling voor 2024 Ninja ZX-10R

    Ultieme Superbike

    De Ninja ZX-10R is het resultaat van Kawasaki’s streven naar de ultieme Ninja Superbike. Na de recente onthulling van de nieuwe Ninja ZX-4RR en Ninja ZX-6R maakt het 2024 model van de ZX-10R de Ninja ZX-familie compleet.

    Lees meer »
  6. Krijg €2000 extra inruil korting op een nieuwe KTM!

    Krijg €2000 extra inruil korting op een nieuwe KTM!

    Grijp nu je kans om te profiteren van KTM's tijdelijke inruilbonus van € 2.000. Exclusief voor durvers en onverschrokken avonturiers. Zeg vaarwel tegen alledaagse, doffe ritten. Het is tijd voor wereldveroverende expedities aan boord van de SUPER ADVENTURE-modellen en Super Duke R/EVO van KTM: ultieme krachtpatsers voor elk terrein en voor de moedigste reizigers. 

    Belangrijk: deze deal geldt slechts voor een zeer beperkt tijd en is alleen van toepassing voor wie zijn of haar oude motorfiets inruilt voor een SUPER ADVENTURE-model of een Super Duke R/EVO. Interesse? Wacht dan niet te lang en neem contact op 0412667722

    Lees meer »
  7. Kawasaki Promo Tour 2023 bij Vos Oss Motoren

    Kawasaki Promo Tour 2023 bij Vos Oss Motoren

    Kawasaki Promo Tour – Dit jaar grootser dan ooit !

    Dit jaar trekt de Kawasaki Promo Tour weer door het land om jou kennis te laten maken met onze motoren. Voor deze editie van de Tour is het modellen aanbod groter dan ooit met maar liefst 16 verschillende modellen. Tijdens 27 evenementen verspreidt door heel Nederland kun je geheel vrijblijvend én gratis proefrijden op één van de modellen uit ons uitgebreide aanbod.

    Pak deze kans en ervaar hoe het is om te rijden op de immens populaire Z900, avontuurlijke Versys 1000 SE of, stijlvolle Z650RS of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE en Ninja H2 SX SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen en verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar tijdens de events.

    HOE WERKT HET?

    De Kawasaki Promo Tour bij Vos Oss Motoren vind

    Lees meer »
  8. Omkeuren snorfiets naar bromfiets

    Omkeuren snorfiets naar bromfiets

    Beste klanten,

    Vanaf nu kunnen wij zelf uw snorscooter aanpassen en omkeuren naar bromscooter op onze locatie!

    Lees meer »
  9. De Kawasaki KX 450 & 250 X ENDURO!

    De Kawasaki KX 450 & 250 X ENDURO!

    Kawasaki is nu eindelijk met een Enduro motorfiets gekomen op de markt. De Kawasaki KX 450 X Enduro is nu officieel verkrijgbaar bij Vos Oss Motoren.

    Lees meer »