De Bimota Tera

In de steeds veranderende wereld van avontuurlijke motorfietsen, heeft Bimota, de Italiaanse motorfiets fabrikant bekend om het verleggen van de grenzen van design en prestaties, haar nieuwste creatie onthuld: de Bimota Tera. Met een mix van kracht, innovatie en off-road capaciteiten, is de Tera klaar om een significante impact te maken in de adventure riding gemeenschap.

Modeljaar: 2024

Prijs: Nog niet bekend

Voordelen van deze motor

  • Exclusief Bimota
  • H2 supercharged engine
  • Öhlins vering

Een blik in de toekomst van adventure motorrijden

Liefhebbers van avontuurlijk motorrijden zijn al lang op zoek naar een motor die verschillende terreinen aankan en tegelijkertijd uitzonderlijk vermogen en comfort biedt. De Bimota Tera is gearriveerd om deze aspiraties te vervullen, en hij doet dat met stijl.

Vermogen en prestaties

In het hart van de Tera ligt een robuuste en fijn afgestelde motor, met indrukwekkende pk- en koppelcijfers. De Tera is gebouwd om met gemak snelwegen, binnenwegen en off-road paden te bedwingen. De vermogensafgifte is soepel en het veersysteem is zorgvuldig ontworpen voor een comfortabele en gecontroleerde rit op verschillende ondergronden.

Engine type / Valve system
4-stroke, 4-cylinder, DOHC, 4-valve, liquid-cooled, supercharged
Displacement
998cc / 60,9 cu-in

Max. power
147.1 Kw / 200 hp @11.000 r/min
Max. torque
137,0 Nm / 101 lbf-ft @ 8.500 r/min

Innovatieve technologie

 Bimota heeft niet bezuinigd op technologie. De Tera is uitgerust met state-of-the-art functies, waaronder een geavanceerd navigatiesysteem, geavanceerde rijhulpsystemen en een responsief TFT-display. Deze technische snufjes maken de Tera een slimme keuze voor moderne avonturiers.

Off-Road capaciteiten

Voor rijders die hunkeren naar off-road opwinding zijn het robuuste ontwerp, de lange veerweg en het robuuste chassis van de Tera op maat gemaakt om onverharde paden en oneffen terrein aan te pakken. Zijn off-road bekwaamheid is ongeëvenaard in zijn klasse.

Een ontwerpwonder

Waarom de Bimota Tera opvalt

In een overvolle markt van avontuurlijke motorfietsen, onderscheidt de Bimota Tera zich op verschillende manieren:

Uniek Italiaans vakmanschap: Bimota's toewijding aan kwaliteit en Italiaans vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail van de Tera, waardoor het een kunstwerk en een high-performance machine is.

Aanpassingsopties: Bimota biedt een scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat rijders hun Tera kunnen personaliseren naar hun individuele smaak en voorkeuren.

Dealernetwerk en ondersteuning: Bimota's uitgebreide dealernetwerk zorgt ervoor dat rijders gemakkelijk toegang hebben tot service en ondersteuning, wat de eigendomservaring verbetert.

Conclusie

De Bimota Tera vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in avontuurlijk motorrijden, het leveren van een krachtige mix van kracht, innovatie en off-road capaciteiten, terwijl het de aandacht trekt met zijn boeiende design. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een nieuwkomer in de wereld van off-road rijden, de Tera is klaar om een game-changer in de industrie te worden. Blijf kijken voor meer updates als we dieper duiken in de wereld van de Bimota Tera en zijn impact op de avontuurlijke motorfiets scene. Rij door!

Prijs en beschikbaarheid:

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe Bimota Tera belt u naar 0412667722 of mail naar info@vos-oss.nl

Bimota Tera Kleuren

Red

Sand

Bimota Tera 2024 | Nog niet bekend

Kosten rijklaar maken | v.a. €0,-


Nu bij Vos Oss Motoren | Nog niet bekend

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?