WAT DOEN WIJ, WAT BIEDEN WIJ?

Bij Vos Oss Motoren werken we met een open werkplaats. Zodoende kunt u altijd zien dat we uw motor, Spyder of scooter met de grootste zorg onderhouden. Onze monteurs zijn opgeleid en ervaren in hun vak. Heeft u een vreemde storing in uw motor, zij weten het te traceren en op te lossen.

Wij maken gebruik van de nieuwste gereedschappen. En omdat we officieel dealer zijn van de merken KTM, Can-Am Spyder, Vespa, Peugeot en Sym, hebben we van deze merken specifiek uitleesapparatuur. Daarnaast kunt u werkelijk met ieder motormerk bij ons terecht. We hebben hiervoor universeel uitleesapparatuur en door de vele jaren werkervaring is onze monteurs niets vreemd.

Arie Vos is mede-organisator en ambassadeur voor de KTM RC 390 Cup. Na ieder race weekend komen deze motoren, indien nodig, in de werkplaats van Vos Oss Motoren voor onderhoud of revisie.

Voor Can-Am Spyder modellen creëren we regelmatig unieke modellen. Zo kan de Spyder gewrapt of gespoten worden in ieder gewenst design. We leggen veelal Akrapovic (of andere merken) uitlaatsystemen onder de Spyders voor een heftiger geluid. We bouwen geïntegreerd geluidssystemen in. En eventueel unieke velgen voor onder de Spyder is ook een optie.

EEN AFSPRAAK MAKEN?

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Winkelgegevens: Vososs Motoren

 

Adres: Obrechtstraat 23

Postcode: 5344 AT

Plaats: Oss

Telefoonnummer: 0412 - 66 77 22

E-mailadres: info@vos-oss.nl

Maandag  

Dinsdag       

Woensdag     

Donderdag    

Vrijdag         

Zaterdag     

Zondag      

* Van Maart tot en met Oktober zijn we tijdens koopavond geopend.

Gesloten

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 21:00 uur (Koopavond)

09:00 - 18:00 uur

09:00 - 17:00 uur

Gesloten

Copyright © 2018 Vos Oss Motoren