Vos Oss Motoren is verhuisd!

Vos Oss Motoren is verhuisd. Op een nieuwe locatie op de Singel 1940 1945. Er komt ook een klein museum van Arie Vos zijn race carrière. ,,Niet om te koop mee te lopen, maar nu staat dat spul een beetje in dozen te verstoffen.”De geschiedenis van Vos Oss Motoren

Vos Oss zat voorheen aan de Obrechtstraat, waar het al van verre bekend werd bij motorliefhebbers. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht door Peter Vos, later overgenomen door Geert Vos - "zonder directe familieleden" - en is uiteindelijk in handen gekomen van Nico Willemse en enkele aandeelhouders. In 2008 namen de gebroeders Vos, toen nog actief in hun kalkzandsteenhandel, de motorfietsenhandel over. Remco: “Fijn dat onze naam Vos is. Puur toeval, maar makkelijk. Natuurlijk wisten we de kwestie. Arie, natuurlijk, van racen - ze waren zelfs zijn sponsor - en ik was een beetje een kruising. Op de terugweg van de bouwplaats reden we langs en toonden interesse. Kortom, we kregen de zaak in handen."


Inrichten nieuwe zaak

Wij zijn op dit moment druk doende met het inrichten van onze nieuwe zaak aan de Singel 1940-1945 320a Oss, pal aan de Megensebaan, waar voorheen het autobedrijf John Boekelder gevestigd was. Wij verwachten veel goeds van de nieuwe stek. Remco: ,,Dit is voor ons een droomlocatie. Goed bereikbaar, goede uitstraling, groter en lekker ruim. Want motoren moeten niet met de spiegels tegen elkaar aan staan.” Vos Oss is dealer van de motormerken KTM, Kawasaki, Husqvarna en Can-Am Spyder en Ryker. Daarnaast verkopen wij motorkleding, helmen, scooters en gebruikte motoren van alle merken. En het bedrijf - waar zeven mensen werken - beschikt over een grote werkplaats waar niks te gek is.


www.vos-oss.nl


61 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven