Enduro & Cross bij Vos Oss Motoren

Ook voor enduro en MX motoren - Kijk in onze winkel voorraad

Enduro motor kopen?

KTM crossmotor kopen?

Bent u opzoek naar een KTM crossmotor? Vos Oss Motoren is motordealer van KTM en daarbij ook hun offroad motoren. Met

KTM Enduro Six Days

Bij Vos Oss Motoren kun je alle KTM Enduro modellen in onze showroom vinden!

Geen enkel ander merk kan het succes van KTM op het gebied van enduro evenaren, en dat is duidelijk te zien in de grootste race op de kalender, de 'International Six Days Enduro' (ISDE). Van een bescheiden begin is de ISDE uitgegroeid tot het Enduro World Team World Championship. Deze enduro-marathon vraagt ​​evenveel van de motoren als van de rijders, en elk jaar komt meer dan de helft van hen naar Oranje. De 2021 KTM SIX DAYS-modellen zijn het ultieme eerbetoon aan het evenement dat oorspronkelijk in 2020 in Italië zou plaatsvinden en naar 2021 zou worden verplaatst. Geen enkele ketting is sterker dan de zwakste schakel, dus er kan geen compromis worden gesloten voor degenen die wil over de finish komen. Gesloten. KTM gaat de uitdaging opnieuw aan met de nieuwste, gelimiteerde Six Days-editie van extra sterke machines. Deze machines zijn gemakkelijk te herkennen aan hun speciale Six Days-ontwerp en beschikken over een uitgebreide lijst met eersteklas onderdelen, allemaal speciaal ontworpen.

371915_2020-07-22 KTM 690 XC-3652 miwi A
KX250-01.jpg

Kawasaki Crossmotor kopen?

Kawasaki crossmotor kopen bij Vos Oss Motoren

Wil je een Kawasaki crossmotor kopen? dan ben bij Vos Oss Motoren zeker aan het juiste adres. Wij zijn de nieuwe Kawasaki Pilot Store van Nederland. Bij ons kun daarom ook alle Kawasaki modellen op de juiste manier gepresenteerd vinden.

GasGas Crossmotor kopen?

GasGas MC 250F 2021

Onze "kleine" viertakt tovert een grote glimlach op je gezicht. De GASGAS MC 250F is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te besturen, terwijl hij toch indrukwekkende prestaties levert. Het is de perfecte fiets voor iedereen die serieus bezig is met plezier op de weg. De combinatie van een hoogtoerige, vijfversnellingsbak met brandstofinjectie en een speels en energiek rijgedrag maken dit een serieuze MX-fiets voor iedereen die van modder houdt.

GasGasMC250F-01.jpg