Can-Am Spyder of Ryker kopen?

Grootste en meest ervaren Can-Am dealer van Nederland!

Can-Am Spyder RT 2021.jpg

Bekijk onze Can-Am modellijst 2021

Can-Am Spyder kopen?

Can-Am Spyder kopen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2008 de eerste Can-Am dealer van Nederland en hebben daarom het meeste ervaring. Daarbij zijn wij tot nu toe de allergrootste Can-Am Spyder & Ryker dealer van Nederland. Wij leveren alle nieuwe modellen en hebben vaak ook nog leuke occasions staan!

Can-Am Ryker

Sinds 2019 zijn wij ook nog eens officieel dealer van de Can-Am Ryker geworden. Wij hebben de 3 nieuwe modellen: Can-Am Ryker 600, Ryker 900 en Ryker 900 Rally in onze showroom staan. Bekijk de modellen door op de knop hieronder te klikken.

Can-Am Spyder F3 Limited.jpg
Can-Am werkplaats Vos Oss Motoren-1.jpg

Grootste en meest ervaren dealer!

Can-Am dealer sinds 2008

Sinds 2008 zijn wij Can-Am spyder dealer. Daarmee waren wij de aller eerste dealer van Nederland. Vos Oss Motoren heeft daarom al een hele tijd ervaring met deze mooie driewielers.

Can-Am Spyder werkplaats

Met deze speciale machines kun je niet zomaar naar elke motorzaak of garage gaan voor onderhoud of reparaties. Wij hebben in onze werkplaats een aantal Can-Am bruggen staan, deze zijn speciaal ontworpen voor de Can-Am Spyder en Ryker.

Can-Am Spyder customizing of tuning

Aanpassen of customizen

Wil je iets anders dan anderen, dan kun je je Can-Am laten aanpassen door ons zoals hoe jij dat wilt. Wij kunnen alle Can-Am onderdelen en accessoires leveren, net  zoals accessoires van: Akrapovic, Fox en vele andere merken.

Can-Am Spyder of Ryker laten tunen

Vos Oss Motoren beschikt over de nieuwste technologie voor uw Spyder of Ryker, zo kunnen wij nu ook de Can-Am Spyder en Ryker meer vermogen geven!

HGS Uitlaatsysteem voor de Can-Am Ryker, ontworpen door Vos Oss Motoren

Samen met HGS Exhausts hebben wij de perfecte uitlaat ontworpen voor de Can-Am Ryker. Deze uitlaat demper zorgt voor meer vermogen en een mooier geluid. Klanten zijn erg blij met deze mooie demper omdat er geen andere dempers zijn die speciaal voor de Ryker is ontworpen. Hier onder vindt je een video van de HGS Demper voor de Can-Am Ryker.

Can-Am Spyder F3.tif
 

De kenmerken van de Can-Am Ryker

Plezier gegarandeerd

Elke rit in de Can-Am Ryker is een spannend avontuur. Door de lagere zitpositie voel je je één met de weg en beheers je elke haarscherpe bocht. Maak je klaar om je grenzen te verleggen.

Makkelijk rijden

Iedereen verdient een unieke rijervaring. Daarom heeft de Can-Am Ryker een intuïtieve automatische transmissie met roterende hendel die schakelen overbodig maakt. Bovendien garandeert het Vehicle Stability System (VSS) dat u nooit van de weg afwijkt.

Uw unieke Can-Am

Ga eropuit en beweeg in stijl. Uw eigen stijl. Afstellen zonder gereedschap betekent dat u de rijpositie in enkele seconden kunt aanpassen. Thuis kunt u eenvoudig de kleuren van uw Can-Am Ryker veranderen door panelen te vervangen en accessoires toe te voegen of te verwijderen, afhankelijk van de look die u wilt.